Nasıl Yapılır

Twitter Hesabını Tamamen Silme ve Dikkat Edilecek Hususlar

Twitter hesabınızı artık kullanmanız gerekmiyor mu ya da silmeniz mi gerekiyor? O halde burada anlattıklarımızı okuyun. Ayrıca silmeden önce dikkat etmeniz gereken bazı hususlar var. İlk önce ondan bahsedelim. Silmeden önce hesabınızı arşivleyebilirsiniz. Bunun için Twitter > Ayarlar > Hesap > Twitter Arşivin yolunu takip ederek bilgisayarına Twitter ayarlarını ve diğer herşeyi indir.

İkinci detay ileriki zamanlarda kullanıcı adını tekrardan almak istersen silme işleminden önce mutlaka kullanıcı adını değiştir. Eğer o şekilde silinirse bir daha alınamaz. Bu nedenle silmeden önce değiştir ve sonra sil.

Bunları yaptıktan sonra https://twitter.com/settings/accounts/confirm_deactivation adresine gidin ve devre dışı bırakın. Bu süreç 30 gün sürer. Eğer bu süre zarfında vazgeçerseniz hesabınıza giriş yapmanız yeterli. Hesabınıza girmezseniz hesabınız tamamen silinir.

Yorum yazın