Nasıl Yapılır

Google Fotoğraflarda Albüm Paylaşımını İptal Etme Ve Paylaşım Ayarları Nasıl Yapılır

Google Fotoğrafların zamanımız telefonları için bir devrim olduğunu söylemek doğru olur çünkü hiç bir depolama alanı haracamadan dilerseniz sınırsız şekilde fotoğraf depolayabiliyorsunuz. Bu şekilde hem hiç bir fotoğrafınız kaybolmuyor hem de istediğiniz zaman bu fotoğrafları bulabildiğiniz gibi istediğiniz zaman da paylaşabiliyorsunuz. Peki paylaşmaya son vermek istediniz o halde ne yapacaksınız.

Google Fotoğraflar Albüm Paylaşımını İptal Etme

Bu işlem herkesin albümünüzü görmesini engeller ve fotoğraflarınıza yapılan yorumlarda kalıcı olarak kaldırılır.

  • Cihazınız üzerinden Google Fotoğraflar uygulamasını açın.
  • Albümler kısmına geçin.
  • Bir albüm seçin.
  • Sağ üst kısımda diğer simgesi olan 3 noktaya tıklayın.
  • Paylaşım seçenekleri satırını açın ve paylaşımı buradan kapatın.

Paylaşılan ve yakınlarınız tarafından görülen bunun yanında bağlantıya sahip olan herkesin görüntüleyebileceği albümleriniz bundan sonra herkese gizli olacak. Ama uyarılarımızı unutmayın. Kimse göremeyecek ve yapılan yorum ve bırakılan ifadeler de sonsuza dek silinecek.

Yorum yazın